top of page
  • Obrázek autoraPavel Kolář

Oznámení o akvizici společnosti Wealth Advisors Family Office a rozšíření služeb.

S potěšením vás informujeme, že v rámci dynamického rozvoje aktivit i služeb dceřiné společnosti Multi Family Office s.r.o., která se zaměřuje na vzrůstající segment českých rezidentů s vysokou hodnotou čistého jmění, tzv. HNWI, došlo k fúzi se společností Wealth Advisors (WA) Family Office.



S potěšením vás informujeme, že v rámci dynamického rozvoje aktivit i služeb společnosti Multi Family Office s.r.o., která se zaměřuje na vzrůstající segment českých rezidentů s vysokou hodnotou čistého jmění, tzv. HNWI, došlo k fúzi se společností Wealth Advisors (WA) Family Office.


Společnost se tak začlení do celé skupiny Private Wealth Group. WA Family Office se s objemem majetku pod správou 2,5 mld. CZK řadí v ČR mezi rodinnou kancelář, která se zaměřovala výhradně na poskytování finančních a investičních služeb movitým Čechům. Po splynutí obou společností a týmů vznikne rodinná kancelář střední velikosti, která se v součtu podílí na majetkových transakcích v celkové sumě 15 mld. Kč. K rozvoji dalších služeb bude docházet pod značkou Multi Family Office a společnost se zaměří na služby movitým českým rezidentům v oblasti jejich majetkových záležitostí.




Provedené změny v obchodním rejstříku a právní účinky fúze očekáváme k 1. 4. 2022. Uvedená změna se nijak nedotýká dosavadních partnerských, obchodních nebo klientských vztahů a smluv. Sloučením vzniká specializovaná rodinná kancelář poskytující nejširší nabídku finančních a nefinančních služeb v ČR pro movité klienty.






69 zobrazení0 komentářů
bottom of page